support us

Bijdragen aan die geweldige missie van het Flevo Festival?


High Five!

Wil jij een donatie overmaken aan onze Stichting? Klein of groot, wij zijn daar héél blij mee!

 

Stichting Flevo Festival

NL73 RABO 0365 8838 08


 

Stichting Flevo Festival kan niet bestaan zonder de steun en hulp van sponsoren, vrijwilligers en donaties. 

 

Ben jij, je bedrijf of je kerk/gemeente geïnteresseerd om sponsor of donateur te worden van Flevo Festival? Dat vinden wij geweldig! Ook als je persoonlijk als vrijwilliger of met je bedrijf op ondersteunend vlak iets kunt betekenen, horen we graag van je!

 

Neem contact met ons op, dan hopen we snel kennis te maken en kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!  

 

Deel gerust het filmpje hieronder met mogelijke samenwerkingspartners!de toppers die dit festival mogelijk maken!

RCN vakantieparken

 

RCN is een zeer waardevolle partner! Niet alleen is het een geweldige vakantieaanbieder, het is een bedrijf met een hart voor mensen. Wist je dat de gehele winstuitkering van RCN wordt besteed aan goede doelen en projecten? Hulde!

 

"Alles wat je deelt krijgt waarde. Een verblijf van RCN Vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Jij een glimlach, zij een glimlach. "

 

www.rcn.nl