Flevo Festival presents

a new dawn

6 - 7 - 8 mei 2022

Scoutinglandgoed Zeewolde


Het Flevo Festival wordt een feest!  

Uit je dak gaan bij de vetste optredens, dansen, springen van links naar rechts! Samen met al die anderen beleef je een weekend om nooit te vergeten! 

 

Met een super toffe line-up en een uitgebreid programma zal je je niet vervelen! Er komt een divers aanbod van verschillende soorten muziekstromingen. Van dance tot rock, van hiphop tot worship!  

 

Je kan luisteren naar sprekers uit alle lagen van de samenleving, sprekers die ervaringen kunnen delen maar ook kunnen delen in kennis en kunde.
Wetenschap, kerk, relaties & seks, werk, sociale media, studeren, alles komt voorbij. 

 

Het wordt een festival waarin we ook ruimte maken voor rust en ontspanning. Er komt een horecaplein en een marktplein. Zo shop jij de leukste items van christelijke ondernemers en kan je lekker uitpuffen van al dat gefeest met wat eten en drinken.  

Wil je even wat rust? Er komt een stiltetent waar je kan opladen, ook komt er een looproute met diverse overdenking punten. 

 

We moedigen nieuwe vriendschappen en mooie nieuwe relaties aan. Dit doen we door ontmoetingsplekken te creëren op de kampeervelden. Hier kan jij altijd aanschuiven om nieuwe mensen te ontmoeten.  In het programma komen er onderdelen waar ontmoeting centraal zal staan. Een maaltijd samen nuttigen, of is speeddating misschien meer iets voor jou? Natuurlijk zijn er ook diverse vrijwilligersteams waar jij je bij kan aansluiten!  

 

Het terrein zal veelkleurig aanvoelen met verschillende soorten ervaringen.  

Iedereen is meer dan welkom op het Flevo Festival terrein!  

 

De komende tijd zullen we steeds meer bekend gaan maken over de line-up en ons programma! 

Volg ons op alle sociale media kanalen en blijf op de hoogte van al het nieuws!

 

Koop dat ticket, schrijf de datum vast op je wc-kalender, we zien je in mei 2022! 


line-up & programma ff2022

More info coming soon!