contact

 

Wil je meer te weten komen over Flevo Festival? Vul het contactformulier dan in! 

Liever een ouderwets e-mailtje? dat kan natuurlijk ook! Stuur je bericht dan naar info@flevofestival.nl 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Festival locatie

Waar is dat feestje..?


FAQ

Zeg hoe zit het trouwens met...

Een nieuwsbrief

Wij krijgen vaak de vraag of er een nieuwsbrief is waar je je voor kan inschrijven. Op dit moment hebben wij geen nieuwsbrief. Alle informatie die wij naar buiten brengen, delen wij via onze sociale media kanalen en op onze website. 

 

Wat verstaan jullie onder jongeren?

"Ik ben 26, kan ik ook komen?"  Natuurlijk! Het Flevo Festival wordt een festival waar iedereen zich welkom mag voelen. Wij richten ons op jongeren in de breedste zin van het woord. Ons programma zal zich inhoudelijk richten op jongeren/jong volwassenen. 

 

Wordt er alcohol geschonken op jullie festival?

Nee, er wordt geen alcohol geschonken op het festival. Als je 18+ bent, dan mag je wel een wijntje/ biertje drinken bij je tent. Dit mag niet het festivalterrein opgenomen worden. 

 

ANBI status - Ik wil graag doneren, hebben jullie ook een ANBI Status?

Wij zijn heel blij met je donatie! Wij hebben geen ANBI status, dit vanwege de eisen waaraan een stichting moet voldoen om deze status te krijgen. Als festival is dit erg lastig. Een stichting is een organisatie die niet als doel heeft om winst te maken. In plaats daarvan probeert een stichting een maatschappelijk, sociaal of ideëel doel te halen. Stichting Flevo Festival heeft geen winstoogmerk en gebruikt alle middelen voor de realisatie van het festival.